‘Ik voel mij weer als vroeger’

“Na jaren en jaren van behandelingen zonder blijvend resultaat stelde mijn huidige fysiotherapeut en manueel therapeut een andere vorm van therapie voor. Zij stelde cranio sacraal therapie voor en zo ben ik bij Anna Amels terecht gekomen. Ik was in de aflopen dertig jaar ook al bij een osteopaat, een chiropractor en een haptonoom in behandeling geweest. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar na vijf behandelingen voel ik me weer als vroeger en mijn rugklachten zijn zo goed als voorbij. En we zijn inmiddels al weer maanden verder! Het enige jammere is dat ik niet meer behandeld hoef te worden, want Anna’s behandelingen zijn bijzonder prettig…”

Louise Cohen

 

 

‘Ons manneke is een stuk rustiger’

“Na lang wikken en wegen, zijn we toch naar Anna Amels toegegaan met ons zoontje. Wat zijn wij blij dat we na vier behandelingen ons manneke een stuk rustiger zagen worden en dat het slapen veel beter gaat. Hadden we dit maar veel eerder gedaan!!!
Super bedankt Anna!!”

Fam. Kuijl

 

‘Ik heb geleerd om grenzen te trekken’

Ik kwam bij Anna met burn outverschijnselen. Mijn bedrijf was tijdens de crisis in zwaar weer terecht gekomen en ik draaide al jaren 70-urige werkweken. Ik ging elke dag naar huis met hoofdpijn, was extreem moe en kon me slecht concentreren.

De sessies cranio sacraal therapie gaven mij rust, bij elke sessie ervaarde ik meer ontspanning. De doorbloeding in mijn lichaam verbeterde sterk.  Anna heeft ook gekeken welk dieet bij mij past.  Ik ben heel anders gaan eten, en krijg daar veel meer energie van.

Aan de psychotherapie heb ik heel veel gehad. Ik heb geleerd om grenzen te trekken en  ‘nee’ te zeggen. In het begin was dat erg moeilijk, maar later ging het veel beter met me. Ik heb geleerd dat dit soort dingen wel tijd kosten. Daarom is het belangrijk om een traject af te maken.

Van mijn burnoutklachten ben ik inmiddels af, ik heb nu veel meer energie. De psychotherapie heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen handelen, zowel privé als zakelijk. Ik kan iedereen die gebukt gaat onder spanningen aanbevelen om contact op te nemen met Anna.

Jelle Heeringa

DSC_4934