Personal Tuning Oefeningen

Personal Tuning therapie bestaat uit een aantal oefeningen die je ‘s morgens  doet om je energie te geven. ‘s Avonds zijn de oefeningen vooral gericht op een diepe slaap voor de aankomende nacht. Overdag let je op je houding, adem en voeding. Hans Timmerman ontwikkelde de Personal Tuning therapie door oefeningen uit diverse therapieën te combineren.

Overgangsgebied van je nek naar je hoofd
In het overgangsgebied van je nek naar je hoofd worden zenuwen en bloedvaten afgekneld. Dit kan vele oorzaken hebben. Meestal gaat het om een combinatie van stress, hypermobiliteit, voeding, hyperventilatie en een eenzijdige houding door computerwerk.

Gevolgen voor lichaam en geest
Dit afknellen heeft gevolgen voor zowel je lichaam als je geest. Denk aan klachten zoals chronische vermoeidheid, fibromyalgie, slaapproblemen, onbegrepen pijnklachten, maar ook oorsuizen, burn out en depressiviteit.  Ook bij cranio sacraal therapie merken we vaak dat het overgangsgebied van hoofd naar nek vast zit. Tijdens een sessie maken we dit gebied heel voorzichtig los.

De Personal Tuning Oefeningen helpen deze effecten van cranio sacraal therapie  in stand te houden en je energie een flinke boost te geven.

Beter slapen en meer energie!
Het effect van deze oefeningen in combinatie met de aandacht voor houding, adem en voeding is vaak verbluffend! De oefeningen nemen per keer maar 10 minuten in beslag en zijn zeer effectief. Je slaapt beter, hebt minder pijn en meer energie!

Weten wat het effect voor jou is?
Het is het beste om het gewoon uit te proberen. Na een paar weken oefenen, soms zelfs al eerder, zul je het ervaren! Je kunt je bij mij aanmelden voor deze Personal Tuning Oefeningen. In combinatie met cranio sacraal therapie en voedingsadviezen zijn de effecten van deze oefeningen nog krachtiger!

Bekijk wat afknelling van bloedvaten en zenuwen doet met het overgangsgebied van je nek naar je hoofd

Wil je ontdekken van Personal Tuning Oefeningen voor jou kan betekenen?

Meld je dan aan!