Human Design

Jouw blauwdruk weten helpt je om makkelijker te leven

Human design is gebaseerd op een combinatie van astrologie, chakrasysteem, I Ching, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica. Jouw blauwdruk weten, helpt je om makkelijker te leven. Dit is een methode om jezelf beter te leren kennen en hoe je je leven kunt leren leiden op een manier die daar bij aansluit.

Aan de hand van je precieze geboortemoment wordt je persoonlijke design berekend. Door naar je design te kijken krijg je een indruk van wie je als mens bent, zodat je beter weet:

  • hoe je de beste beslissingen kan nemen
  • waar je geconditioneerd wordt door anderen
  • hoe je het beste kan functioneren in je privéleven, relaties en werk.

Je lichaam als richtingwijzer

Het mooie van Human Design is dat je je lichaam, ook bij dit systeem,  gebruikt om naar te luisteren.

Vanuit je lichaam krijg je de signalen hoe je een beslissing neemt. Daar bewuster van worden en naar leren luisteren is erg waardevol en ondersteunend.

Bij ons kennismakingsgesprek is het handig dat we je design als achtergrondinfo meenemen.

In de loop van de sessies leer je steeds meer te leren luisteren naar je lichaam en ga je herkennen wat in je design staat en hoe het voor jou werkt.

Sinds 2020 verdiep ik me al in Human Design en daar is ook de Gene Keys bij gekomen. Dit heeft nog meer verdieping voor mij gegeven. Nog steeds ben ik hiermee bezig met opleiding en contemplatie, zodat ik nog meer in mijn lichaam zak. Ik inspireer je graag op deze weg richting je lichaam en jezelf!

Welk type ben jij? Enige info over Human Design

Er zijn 5 types:

Manifestors 8% van de mensen
Generators 37 % van de mensen
Manifesting generators 33% van de mensen
Projectors 21 % van de mensen?
Reflectors 1 % van de mensen.

Manifestors, generators en manifesting generators hebben van nature veel energie.
Projectors en reflectors hebben van nature minder energie.

Een verdere uitleg van je ingekleurde centra en je open centra, die zich in je lichaam bevinden, helpt je om te herkennen waar je talenten en je valkuilen liggen en hoe je beslissingen neemt.

Als je daar rekening mee houdt, dus meer in overeenstemming met je blauwdruk leeft, ervaar je meer ontspanning en energie in je leven.