Laat je raken | 23 maart in Leeuwarden of de weken daarna in Waaksens

Gratis kennismakingssessie

23 maart is het landelijke Carniodag. Wil jij weten wat jouw lichaam jou verteld, directe ontspanning en beter contact met je lichaam? Maak hieronder (online) een afspraak voor de 20 minuten sessie. Gratis, ter kennismaking. Om je te laten ervaren wat ik voor je kan doen.

Je denkt nu misschien, dit kost me tijd en energie waar ik al niet veel van heb. Maar als je dit niet doet dàn gaat het je juist erg veel energie en tijd kosten. Wacht niet totdat je lichaam nog duidelijker gaat aangeven dat het niet goed gaat. Ik kan je helpen. Maar jij moet wel de 1e stap daarvoor zetten.

Leeuwarden

Plan hieronder meteen een afspraak in op de tijd die jou past. Leeuwarden kan alleen op 23 maart gepland worden.

Waaksens

Neem contact met mij op om een afspraak in te plannen voor de weken na 23 maart. Bel 06 – 29 427 770 of stuur een e-mail naar info@annaamels.nl. Je kan ook onderstaand contactformulier invullen.

Langere sessie?

Een langere kennismakingssessie boeken? Dat kan ook, dan krijg je € 25 korting. Mijn normale tarief is € 100 € (75 min), het actietarief is € 75, bij vermelding Craniodag. Craniosacraaltherapie wordt vergoed door verschillende zorgverzekeraars.

Je kan bij beide vestigingen deze langere sessie boeken.